1. Педан, Фреймут і Притула взяли під свій контроль вибір останнього учасника до «Фабрики зірок – 3»

    Ранкова програма “Підйом», на чолі з Олександром Педаном, Ольгою Фреймут і Сергієм Притулою, оголосила народний кастинг, щасливчик якого приєднається до третьої «Фабрики зірок».

    Про це «ГУЧНІ ІМЕНА» повідомила прес-служба «Нового каналу».

    Перший відбірний тур «Фабрики зірок – 3» завершився. Кастинги минули у 6 містах країни. Прийшло рекордне число учасників – понад 11 тисяч.

    «Підйом» вирішив дати ще один шанс всім, хто не зміг себе гідно представити на Фабриці.

    Відбірні тури ранкової програми пройдуть у тих містах, куди не їздили члени журі «Фабрики зірок – 3». Їх аж одинадцять.  Кастинги стартували 27 червня в Ялті і триватимуть до кінця червня.

    Співати на Народному кастингу можна тільки пісня Костянтина Меладзе. Оцінювати таланти будуть глядачі «Нового каналу» протягом всього літа. На початку вересня буде визначена кращих.

    «Фіналістів ми запросимо у студію «Підйому», де вони зможуть розповісти про себе і продемонструвати свої таланти», – каже шеф-редактор програми Анна Жижа.

    При виборі переможця останнє слово буде за глядачами. Але один голос зможуть віддати ведучі веселої ранкової програми. І не тільки: у фіналі ще приєднаються Володимир Дантес і Вадим Олейник.

    Відповідальним за Народний кастинг призначили Олександра Педана. Він пообіцяв, що по можливості, старатиметься бути присутнім на усіх прослуховуваннях.

    Джерело: ГУЧНІ ІМЕНАhttp://bignames.org.ua

  2. Жодних міркувань. Висловлюйся!

    Висловлюватись