Руслана поділилась таємницею смачної паски
“Цього року Великдень я буду святкувати у Львові, з батьками та чоловіком. Я дуже люблю це свято, воно дуже особливе для мене. Великдень – одне з моїх найулюбленіших свят ще з дитинства. Я приїжджала до бабусі, в село Конюшки (Івано-Франківська обл.) та допомагала їй готувати святковий обід. Вона мала надзвичайний голос, дуже гарно співала гаївки та вчила мене їх співати…” – розповідає зірка.
Про це «ГУЧНІ ІМЕНА» повідомила прес-служба Руслани.
“На Львівщині Великдень святкують так пишно, так особливо. На свято мешканці Українських Карпат та Прикарпаття не лише славлять воскреслого Христа, а й влаштовують ігри й забави. Всі радіють Воскресінню Христовому та пробудженню весни. Я обов’язково піду до церкви посвятити великодній кошик…” – каже знаменитість.
“До речі моя мама пече найсмачніші паски у світі. Крім всім відомих інгредієнтів, вона додає ще жовтків (на 5 яєць – 8 жовтків) та 1 ложку спирту .Також вона не жаліє багато ізюму, лимонної цедри та мед – замість цукру. Цього року я також спробувала спекти власну паску, дотримувалася посту, тому зможу собі поїсти досхочу. До речі я тільки раз на рік – на Великдень – дозволяю собі з’їсти дріжджове тісто…”, – відкрила співачка секрет смачної та недешевої паски.
Джерело: ГУЧНІ ІМЕНАhttp://bignames.org.ua