1. Мільйон шукає талант

    Ще досі не встигли остигнути спогади про танцювальне шоу “Танцюють всі!“, як телеканал СТБ розпочав пошуки нових талантів для нового проекту “Україна має талант!”. Відбір учасників шоу пройде у 24 містах України, з 17 по 26 січня. Першовідкривачами талантів будуть – Донецьк, Львів, Дніпропетровськ і Київ.

    Про це “ГУЧНІ ІМЕНА” повідомила піар-служба “СТБ“.

    Формат шоу – America’s got talent («У Америці є таланти»).

    Нічого подібного українське телебачення ще не бачило! Учасником шоу може стати кожен з Вас! Вік і місце проживання значення не мають. СТБ запрошує усіх: від малого до дорослого! Єдина і головна умова шоу: учасник має бути, безумовно, талановитим. Він може бути ілюзіоністом, гімнастом, силачем, приборкувачем морських свинок або отруйних змій, черевомовцем, танцюристом, звукоімітатором. А може ходити босоніж по битому склу, читати думки, стрибати вище за всіх. Одним словом, будь-яка людина, що володіє незвичайним талантом, має шанс продемонструвати своє мистецтво публіці та стати знаменитим. Якщо, звичайно, вона вміє робити щось краще за інших.

    Отже, знімальна група телеканалу СТБ вирушає на пошуки талановитих людей по всіх куточках України. Не пропустіть кастинг в своєму місті!

    Фото: alitec.ru

    Джерело: ГУЧНІ ІМЕНАhttp://bignames.org.ua

  2. Жодних міркувань. Висловлюйся!

    Висловлюватись