1. Наталія Валевська любить полювати без трофеїв

    Наталія Валевська любить полювати без трофеїв

    Співачка Наталія Валевська на вихідних займалась полюванням. Вона у розпал сезону, разом з чоловіком та компанією з десяти друзів, ганяли звірів по лісі у приватних мисливських угіддях, що на Хмельниччині.



    Про це «ГУЧНІ ІМЕНА» повідомило агентство «PR BATTERIES».

    Тендітна Наталка полювала вперше в житті, але благородна та захоплююча розвага припала їй до душі. Азарт, командний дух, дивовижна природа навколо, – що може бути кращим відпочинком від напружених буднів у шоу-бізнесі.

    Звичайно, перше полювання стало серйозним випробуванням для зірки. Пересуваючись по лісу, компанія за день осягнула близько 20 км. І весь цей час Наталія трималася стійко.

    Компанія повернулася з полювання не тільки з повними легенями кисню, а й з непоганими трофеями – чоловікам вдалося вполювати три кози. Так що вечеря у домі друзів Валевської вдалася на славу. За відомим мисливським звичаєм, спочатку засмажили свіжу трофейну печінку, а потім гайда за традиційне святкування успішного полювання із веселими історіями, мисливськими жартами та гарними піснями.

    «Я чудово провела час на лоні мальовничої природи, хоч особисто і не здобула трофей, адже занадто сильно люблю тварин, щоб їх убивати» – стверджує Наталія Валевська.

    Джерело: ГУЧНІ ІМЕНАhttp://bignames.org.ua

  2. Жодних міркувань. Висловлюйся!

    Висловлюватись