1. Вікторія Ліснича: “ІІ Міжнародний форум «БізнесWOMAN-2018» стане унікальною платформою, яка об’єднає бізнесову спільноту жінок для діалогу про нові стратегії розвитку бізнесу”

    23 квітня в Києві відбувся ІІ Міжнародний форум «БізнесWOMAN-2018». У заході взяли участь близько тисячі жінок з різних країн, пройшли зустрічі, презентації та прийоми. Ексклюзивним партнером заходу виступила Міжнародна дипломатична рада в Україні.

    Головною ідеєю форуму стало показати приклад успішних жінок у бізнесі та дипломатії, продемонструвати можливості жіночої співпраці та взаємодопомоги.

    Учасники підкреслили роль жінок-переговорниць, які особливо добре працюють у сфері компромісів та «м’якої влади», але при цьому особливо гостро відчувають суспільну відповідальність. Обговорили й перспективи економічного лідерства жінок.

    «Жіноче підприємництво і лідерство – майбутнє глобальної економіки, – наголосила Президент Міжнародної дипломатичної ради в Україні, – тому що воно консолідує жінок управлінців, які разом можуть звернути гори, можуть підставити сестринське плече у важкі часи, які у всіх бувають, бо всі ми люди, або навпаки вимагати миттєвих результатів, щоб не проґавити час, коли всі можуть виграти від інтенсивного режиму співпраці.

    Жіноче підприємництво – це без вихідних: і на морі, і в супермаркеті, і з подругами на каві, і, звісно, на роботі.

    Жіноче лідерство теж немає вихідних, бо щоденно приходять ситуації, які потрібно вирішувати тут і зараз власними компетенціями, акуратними та різкими рішеннями.

    Жіноче лідерство  засноване на принципах любові до ближнього і розумінні, що людина, з якою ти працюєш, заслуговує достойного ставлення.
    Ця подія стане унікальною платформою, яка об’єднає бізнесову спільноту жінок для діалогу про нові стратегії розвитку бізнесу та шляхи і механізми залучення інвестицій і налагодження співробітництва».

    Кожен проект Міжнародної дипломатичної ради в Україні створюється з однією метою: презентувати могутній потенціал нашої країни всьому світові та довести, що наша держава на перше місце ставить людські та духовні цінності.

    За останні сім років дипломатична рада реалізувала багато культурних та соціально важливих проектів, об’єднавши навколо себе небайдужих людей з різних сфер діяльності: бізнесменів, дипломатів, громадських діячів, та представників культури і мистецтва. Серед них: Мирослав Гочак – Президент Світового конгресу українських молодіжних організацій, Ярослава Хортяні – громадський діяч Угорщини та європейської діаспори, Аліна Скоморохова – генеральний директор спеціалізованого металургійного переробного підприємства ТОВ «Тін Імпекс».

    Вікторія Ліснича вважає, що лише спільні зусилля зможуть змінити життя всієї України – від пересічного громадянина до президента.

    Живими прикладами жіночого ділового, фахового успіху стали такі учасниці форуму, як гендиректорка металургійного підприємства «Тін Імпекс» Аліна Скоморохова, засновниця бренду ZARINA Наталія Нетовкіна, заступниця Голови Державної служби зайнятості Юлія Жовтяк чи Президент Європейського конгресу українців Ярослава Хортяні. Але відвідали «БізнесWOMAN-2018» і успішні чоловіки, зокрема, колишні Президенти Віктор Ющенко та Леонід Кравчук, голова представництва ЄС в Україні Х’юґ Мінґареллі, Міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик.

    Як сподіваються організатори, жіночий бізнес-форум не тільки прорекламує досягнення сильних жінок, а й підштовхнуть до активності тих, хто в громадській сфері почувається невпевнено та вагається.

     

    Інформацію  “ГУЧНІ ІМЕНА” надала прес-служба Міжнародної дипломатичної ради в Україні

  2. Жодних міркувань. Висловлюйся!

    Висловлюватись