1. Галліна на Шрі-Ланці плела мотузки з кокосового волокна

    

    Нещодавно українська співачка Галліна повернулася з Шрі-Ланки. Вперше за своє життя зимові канікули артистка провела у теплих місцинах. Раніше – це були гірськолижні курорти.



    Про це «ГУЧНІ ІМЕНА» повідомила прес-служба артистки.

    “На острові просто приголомшливі по своєму смаку і свіжості краби й інші дари моря”, – говорить співачка. За її словами, страви місцевої кухні дуже гострі, тому вона обирала морепродукти: кальмари, омари, креветки. До речі м’яса на Шрі-Ланці споживається відносно мало – корови тут вважаються священними тваринами. Взагалі кухня на острові багато в чому нагадує Індійську, можливо через близьке географічне розташування. У місцевих стравах, крім пекучих прянощів, багато риби, тропічних плодів, велика кількість зелені.

    Місцеве населення живе дуже бідно – мобільний телефон, не кажучи вже про авто, там велика розкіш, але при цьому всі дуже милі і гостинні. У цьому вона переконалася, коли попрямувала на екскурсію в товщу острова. Потрапивши в гості до двох мешканок, які живуть далеко від цивілізації, Галліна взяла уроки деяких ремесел жителів Шрі-Ланки. Вона побачила, як виготовляються сувеніри з кокосових горіхів і вироби з бамбука, власноруч спробувала плести мотузки з кокосового волокна. “Спершу кокосові волокна відбивають палицею, таким чином розминаючи його, потім їх скачують руками в міцні канати. Заняття це дуже складне, “- ділиться знаннями зірка. А ще місцеві дуже добре знають англійську мову, так що у Галліни була хороша мовна практика – нещодавно вона закінчила курси інтенсивного вивчення іноземної.

    Джерело: ГУЧНІ ІМЕНАhttp://bignames.org.ua

  2. Жодних міркувань. Висловлюйся!

    Висловлюватись