1. 1000 подружок зустрінуться на Жіночому фестивалі “Аніма”

    Як виглядає традиційний дівич-вечір? Зустріч подруг за чашкою чаю або келихом шампанського. І навіть такі короткі зустрічі надають нам сил та енергії. А тепер уявіть кілька сотень і навіть тисяч жінок, які протягом трьох днів осягають таємниці своєї душі, навчаються психологічним навичкам, працюють над своєю внутрішньою і зовнішньою красою, позбавляючись від тяжких і непотрібних стереотипів.

    Жіночий фестиваль “Аніма” – великий дівич-вечір, де кожна учасниця отримує новий досвід та заряд енергії. У цьому році жіночий фестиваль відбудеться напередодні восьмого березня, що, на думку організаторів, ще більше актуалізує увагу до питання: “Хто ми?”.

    “Жінка – це завжди свято, просто їй потрібно про це нагадати”, – говорять організатори фестивалю “Аніма”. 4-5-6 березня в Будинку кіно відбудеться свято жіночої Душі. Ні похід до косметолога, ні нове плаття не здатні додати стільки сил і впевненості як новий досвід і знання.

    Ви дізнаєтеся:

    * Як любити, не втрачаючи себе?
    * Тримати чи відпустити?
    * Чому романтична казка перетворюється на рутину і як з цим боротися?
    * Як змінити себе так, щоб світ навколо змінився в потрібну тобі бік?
    * Успіх: інь чи янь, експансія або пристосування?
    * Як перестати наступати на граблі перш, ніж вони зламаються?
    * Чи існує правильна поведінка?
    * Чи вистачить одного кохання, і де брати знання?

    Своїм досвідом з Вами поділяться: Юрій Кот, Іцхак Пінтосевіч, Лілія Горєла, Микола Латанський, Наталя Окунська, Алла Задніпровська, Тетяна Дугельна, Людмила Богуш і багато інших.

    Обіцяємо, нудно з нами не буде!

    361-62-67

    Джерело: anima.in.ua http://bignames.org.ua

  2. Жодних міркувань. Висловлюйся!

    Висловлюватись