1. Новий сезон «Що? Де? Коли? » стартує на К1

    Новий сезон «Що? Де? Коли? » стартує на К1
    5 грудня на «К1» починається зимова серія ігор українського інтелект-клубу «Що? Де? Коли? ». Ще більше емоцій, інтриги, неочікуваних запитань і влучних відповідей.

    Про це «ГУЧНІ ІМЕНА» повідомила прес-служба «К1».

    На відміну від російських команд-старожилів, нашим знавцям ще належить завойовувати своє місце під сонцем.

    Чому на зорі сучасного футболу гравцям перед матчем роздавали монетки? Навіщо дерев’яні гвинтівки для новобранців з настанням зими намертво прив’язували до стійки? Усього 60 секунд, щоб зреагувати, зрозуміти, обдумати, обговорити і дати правильну відповідь. Це під силу тільки справжнім знавцям – молодим, азартним, з нетрадиційним мисленням. А таких в українському телеклубі «Що? Де? Коли? »- Кожен перший.

    У зимовій серії, яка стартує у найближчу суботу, зіграють три команди, очолювані найхаризматичнішими інтелектуалами вітчизняного ТБ – Арсеном Малиновським, Володимиром Ітигіним та Дмитром Кукленко. У минулому грудні вони програли телеглядачам, що стало найдовшою серією поразок в історії українського клубу. Чи спрацює цього року прокляття зимової серії і кому дістанеться кришталева сова – знавцеві, як було тричі до цього моменту, або нарешті телеглядачеві?

    А тим часом на зйомках «Що? Де? Коли? » коїлось щось неймовірне. Чоловіки, одягнені в смокінги, і жінки у вечірніх сукнях, жартували і сміялись, очікуючи, коли їх запросять до зали. Крім гравців, подивитися на інтелектуальні баталії на живо прийшло багато люду.

    Першими вступають в бій знавці Арсена Малиновського. До речі, ця команда вважається фаворитом серед глядачів: за кількістю захоплених листів їй немає рівних. На рахунку талановитої шістки – суцільні рекорди: 8 ігор – більше немає ні в кого, перший в історії української програми виграний фінал, кришталева сова – її власником став Анатолій Бугайов, який має унікальний досвід гри в московському клубі (команда Олеся Мухіна), а Малиновський був визнаний кращим капітаном.

    Напруга від гри у музичних паузах знімали Тіна Кароль, Тетяна Недєльська та Світлана Лобода. На фінальну гру завітав популярний танцюрист Влад Яма. У розмові з ведучим він натякнув, що не проти сісти за ігровий стіл, на що Олександр Андросов відповів: «Ми тільки за!».

    Джерело: ГУЧНІ ІМЕНАhttp://bignames.org.ua

  2. Жодних міркувань. Висловлюйся!

    Висловлюватись